Om du vill springa hinderbanelopp utomlands finns det en hel del att välja mellan. Såväl Toughest som Tough Viking arrangerar lopp utanför Sveriges gränser. De har lopp i övriga Skandinavien som även svenskar kan delta i. Om de svenska datumen inte passar kan du alltså ta dig till Norge, Danmark eller Finland istället för att springa. Dessa lopp är precis lika välarrangerade utomlands som i Sverige.

Commando Challenge

Om du tycker om att tävla i team har USA en hinderbanelöpning vid namn Commander Challenge. Denna är byggd att likna USA:s specialstyrkas uttagningar och är endast till för de riktigt tuffa.

Iron Viking

Denna tävling arrangeras bland annat i Nederländerna och Tyskland. Det som är speciellt med Iron Viking är att sträckan är lika lång som ett maraton, plus att den innehåller över 100 hinder längs med vägen.

Shale Hill

Denna hinderbana ligger i USA och består av permanent uppbyggda hinder. Hit kan du alltså komma för att verkligen träna på dina hinderbanekunskaper. Banan är 10 km lång med över 80 hinder. Här arrangeras det även tävlingar under året som du kan delta i, utöver att du kan komma för att enbart träna.