När du har utfört ett hinderbanelopp är det viktigt att du kommer ner i varv. En förutsättning för att du ska kunna känna dig bekväm är att du har bra kläder. Därför får du nedan förslag på kläder du kan byta om till efter att du tränat färdigt eller utfört ditt hinderbanelopp.

Byxor

Det är särskilt viktigt att du har löst sittande byxor för att du ska kunna känna dig bekväm. Det finns till exempel cargobyxor dam i olika färger och storlekar. Denna typ av byxa sitter löst längs benen och är tillverkade av ett tunt material vilket gör att du kan röra dig lätt och inte blir för varm. Dessutom är de utrustade med fickor vilket är praktiskt. Fördelen med dessa byxor är att de fungerar bra även till vardags. Därför ska du satsa på cargobyxor.

Överdel

Till dina byxor kan du bära lite vad du vill. Det kan till exempel vara skönt att ha på sig en huvtröja om du känner dig frusen. Det kan också vara skönt att ha på sig en T-shirt i oversize. Även när det kommer till överdelar ska du välja mjuka och löst sittande klädesplagg för att du ska kunna känna dig bekväm.